I see the world enjoying the journey of self-discovery by staying connected and true to ourselves, each other and nature.

about

O MENI

Živjo! Sem Urška, mamica dvema fantkoma, ki v meni prebujata ljubezen, me učita, kako živeti bolj lahkotno, prisotno in v stiku s sabo, hkrati pa mi kažeta, katerih delčkov sebe še nisem sprejela in pozdravila. Sem tudi žena za moj razvoj najbolj idealnemu možu, ki me zna nasmejati do solz in je moj steber, na katerega se lahko vedno naslonim. On pravi, da sem njegova sivka, jaz pa, da je on moj hrast Včasih imam tudi slab dan in vanj udarim kot strela. Takrat je pa bolje, da se vsi umaknejo.

Veliko let sem v službah, odnosih, družini ugajala drugim in se tako oddaljila od sebe, da sploh nisem več čutila, kaj si zares želim. Izbrala sem študij, ki je bil prava nočna mora in trajalo je 8 let, da sem končno diplomirala iz nemščine in poljščine, a na moje presenečenje občutek ni bil prav nič izpolnjujoč in nisem bila bolj srečna.

Marec 2016 – diplomiranje

Leta 2019 sem izbrala zares zaj… delo, no, takrat sem še mislila, da nimam izbire. Hodila sem od vrat do vrat in registrirala sestanke za pregled energetske učinkovitosti hiše. Po 11 mesecih se je v meni nekaj premaknilo in rekla sem si: “Dovolj! Prehenala bom delati nekaj, kar iz mene dobesedno sesa energijo, kar ni izraz mene, ni v skladu z mojimi vrednotami, v okolju laži, prikrivanja in posmehovanja.”

Odločila sem se, da bom vodja svojega življenja in prenehala igrati vlogo žrtve, Nisem več želela ponavljati starih prepričanj mojih prednic: da nimam izbire, da se moram žrtvovati, pozabiti na svoje potrebe in želje. PUSTILA SEM SLUŽBO in se podala na samostojno pot, postavila spletno stran in začela snemati vloge z Jernejem. Tako so začele nastajati vsebine, povezane z mojimi top vrednotami: osebna rast, zdravje in družina.

vo
family photo

Priznam, da nisem v vsaki situaciji zvesta svojim vrednotam in v takih trenutkih se učim prijaznosti, sočutnosti do sebe, ker le tedaj smo lahko ljubeči tudi do drugih. Ravno včeraj sem bila tiho, ko mi je blagajničarka vrnila preveč drobiža in slab občutek mi je povedal, da to ni bilo v skladu z mano. Strmim k rasti, ne pa popolnosti, k zmanjšanju teh situacij.

Verjamem, da je namen oz. poslanstvo vsakega človeka spet postati kot otrok, ki je v popolnem stiku s sabo, sprejema sebe, je avtentičen, lahkoten, v užitku sedanjega trenutka. Kaj če bi se večkrat spomnili na to, kakšni smo bili kot otrok, v čem smo uživali? Jaz sem uživala in še danes uživam v plesu, glasbi, petju, crkljanju, v naravi in igrah vseh vrst. To sem jaz kot 3-letna punčka:

Pridruži se mi pri kreiranju življenja, skladnega z našimi vrednotami. Čas je, da se osvobodimo pravil, ugajanja in slepega sledenja, ki nas oddaljujejo od naše prave essence ter se zavedamo, kdo resnično smo. Tako kot otroci 😉

bl