For purpose-driven women in business…

THE ONE THING BETWEEN A MILDLY SUCCESSFUL AND A WILDLY SUCCESSFUL BUSINESS?

DISCOVER A NEW WAY TO CREATE EXTRAORDINARY GROWTH IN YOUR BUSINESS

Author Profile

Živjo! Sem Urška, mamica dvema fantkoma, ki v meni prebujata ljubezen, me učita, kako živeti bolj lahkotno, prisotno in v stiku s sabo, hkrati pa mi kažeta, katerih delčkov sebe še nisem sprejela in pozdravila. Sem tudi žena za moj razvoj najbolj idealnemu možu, ki me zna nasmejati do solz in je moj steber, na katerega se lahko vedno naslonim. On pravi, da sem njegova sivka, jaz pa, da je on moj hrast Včasih imam tudi slab dan in vanj udarim kot strela. Takrat je pa bolje, da se vsi umaknejo. Veliko let sem v službah, odnosih, družini ugajala drugim in se tako oddaljila od sebe, da sploh nisem več čutila, kaj si zares želim. Izbrala sem študij, ki je bil prava nočna mora in trajalo je 8 let, da sem končno diplomirala iz nemščine in poljščine, a na moje presenečenje občutek ni bil prav nič izpolnjujoč in nisem bila bolj srečna.

Who is the ebook for

Knjiga "So cepiva prava izbira?" je bralcu prijazna knjiga, namenjena staršem, ki želijo sprejeti premišljeno odločitev o cepljenju svojih otrok, in vsem, ki:

✔️jim je zdravje svojih otrok najpomembnejša vrednota in so odločeni vzgojiti zdrave otroke

✔️ so se znašli pred pomembnim vprašanjem “Cepiti ali ne cepiti?"

✔️ nimajo časa oz. volje prebirati gore literature o cepljenju in želijo hitro do ključnih, nujnih informacij,

✔️so brez medicinske izobrazbe in iščejo jasno, preprosto, a istočasno z dokazi podkrepljeno razlago,

✔️so že raziskovali področje cepiv in si želijo še bolj poglobiti svoje znanje,

✔️si želijo v vsej zmedi nasprotujočih si informacij spoznati še drugo plat cepiv, ki je mediji ne prikazujejo,

✔️iščejo konkretne nasvete za zdravljenje poškodb po cepivih.

"E-knjiga mi je bila zelo všeč. Pritegnila me je v takšni meri, da sem jo prebrala v enem kosu. Zelo osvežujoče deluje tudi oblika e-knjige (kviz). Poglavja se začnejo z vprašanjem, ki v bralcu zbudi zanimanje, temu pa sledi kratek, jasen in strokovono argumentiran odgovor z vsemi potrebnimi dokazi (grafi, povezave na raziskave). Skratka, resnica na dlani. Veliko sem, zaradi ljubljenih vnukov, raziskala in vedela že sama, pa kljub temu, sem to knjigo z veseljem prebrala. Menim, da je to knjiga, ki bralca razsvetli z nujnimi informacijami in bi jo moral prebrati prav vsak. Še posebej pozorno in večkrat pa bi jo morali prebrati starši in bodoči starši, ki so dolžni storiti vse, kar je v njihovi moči in v dobro svojih otrok, saj je to njihova dolžnost in privilegij hkrati. Hvala, Urška, odlično delo ste opravila. Z vsem spoštovanjem, Alenka"
Elle Aasen
Journalist

If You’re Ready To Create a Thriving Online Business, Built With Integrity And Ease, Then Click ‘Add to Cart’ Below

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.